Název | Množství a jednotka |
---|---|
václavky | |
bobkový list | 1 kus na 1 sklen |
hořčíčné semínko | 1/2 lžičky |
pepř celý | 3 kuličky |
nové koření | 3 kuličky |
mrkev čerstvá | 1 plátek |
cibule | 1/2 plátku |
studená voda | 1 litr |
sůl | 2 lžíce |
studená voda | 0,5 litru |
ocet | 0,3 litru |
cukr | 2 lžíce |
sůl | 1 lžíce |
Nálev
Název | Množství a jednotka |
---|---|
studená voda
Upravit ingredienci: studená voda
|
0,5 litru |
ocet
Upravit ingredienci: ocet
|
0,3 l |
cukr
Upravit ingredienci: cukr
|
2 lžíce |
sůl
Upravit ingredienci: sůl
|
1 lžíce |
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka - na tři litry vody tři čajové lžičky... zobrazit recept
Postup: Nejprve si umyjeme a vyvaříme sklenice a víčka, do kterých budeme okurky... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehenní řízky omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Nesolíme ani... zobrazit recept
Postup: Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku. Mezi tím si vymažeme zapékací misku... zobrazit recept
Postup: Kuřecí játra omyjeme očistíme a překrájíme na polovinu. V pánvi na oleji... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek